Το κτήμα μας βρίσκεται στον Κατελειό, μόλις 3.5 χιλιόμετρα από το μοναστήρι της Παναγίας της Φιδούσας και λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από τη παραλία του Κάτω Κατελειού. Η περιοχή εντάσσεται στο Natura 2000.

Το κτήμα μας συνορεύει νότια με τον αιγιαλό και ανατολικά, περικυκλωμένο από γρασίδι, βρίσκεται ένα μικρό ποταμάκι με τρεχούμενο νερό όλο το καλοκαίρι, το οποίο έχει ψάρια, πουλιά και άλλα ζώα. Το χωριό έχει καΐκια τα οποία προμηθεύουν τα εστιατόρια με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Επίσης απ’ το χωριό φεύγει καράβι για μονοήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο.

Είμαστε καινούρια επιχείρηση. Τα διαμερίσματα μας είναι κτισμένα σε ένα κτήμα 5 στρεμμάτων και έχουν θέα στην θάλασσα. Βγαίνοντας από την πόρτα του κτήματός μας, βρίσκεστε στην παραλία του χωριού.

Στο ισόγειο του κτίσματός μας, το οποίο είναι υπερυψωμένο, υπάρχουν 4 διαμερίσματα που έχουν θέα στην θάλασσά και στο ποτάμι. Στον επάνω όροφο του κτίσματός μας υπάρχουν δύο ανεξάρτητα κτίσματα με μεγάλες βεράντες τα οποία έχουν και αυτά θέα στην θάλασσα και στο ποτάμι. Το κτίσμα έχει κεραμοσκεπή και τα δύο διαμερίσματα στον πρώτο όροφο είναι ψηλοτάβανα με ξύλινη οροφή, τύπου σοφίτας. Κάθε διαμέρισμα είναι 48τμ με άνετους εσωτερικούς χώρους, μια κρεβατοκάμαρα, μπάνιο και ενιαίο σαλόνι-κουζίνα, η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη. Έχουν ακόμα κλιματισμό, τηλεοράσεις και δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω Wi-Fi.

Όλα διαθέτουν έπιπλα βεράντας, ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς που βρίσκεται 27 χιλιόμετρα απ’ το Sea&Creek.

Sea & Creek

Ανέσεις

Άνετοι εσωτερικοί χώροι
Άνετοι εσωτερικοί χώροι
Air condition
Air condition
Flat-screen TV
Flat-screen TV
Δωρεάν Wi-Fi
Δωρεάν Wi-Fi
Έπιπλα βεράντας
Έπιπλα βεράντας
Ομπρέλες & ξαπλώστρες
Ομπρέλες & ξαπλώστρες

Sea & Creek

Φωτογραφίες